Het bootcamp veiligheidsplanning met Andrew en Pene Turnell, een terugblik.

Eindelijk mag het weer! Na enkele digitale trainingen mogen we opnieuw live oefenen en proberen onder het waakzame, deskundige en immer enthousiaste oog van Pene en Andrew!

Collega’s uit het werkveld die eerst nobele onbekenden zijn, dagen mekaar uit om net dat stapje verder te gaan. Allen verbonden door de overtuiging dat het nooit 7/7 en 24/24 onveilig is en dat we het verplicht zijn aan kinderen/jongeren om samen met hun natuurlijk netwerk te zoeken naar ankerpunten waaraan we hun veiligheid kunnen meten.

We banen ons een weg door de wondere wereld van SofS en verdiepen ons elke dag weer in het formuleren van onze beste vragen. We bevragen mekaar over wat we de doen in de praktijk en richten ons daarbij op successen, ervan overtuigd dat we tot méér in staat zijn dan we soms zelf geloven.

Pene richt onze aandacht op de middelste kolom: wat zich hierin bevindt zal ons handvatten en richting geven om de veiligheid van kinderen te vergroten. We nemen de tijd om deze kolom grondig te verkennen, immers hier ligt de sleutel tot verandering.

Na 5 dagen zit ons hoofd en lijf vol, vol goesting om aan de slag te gaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief